FILMER JAG REKOMENDERAR ATT SE!

Postat i Okategoriserat kl. 17:25 av | Kommentarer (0) |

Har blivit en hel del film tittande idag och jag har filmer att rekomendera er! 

Arn- tempelriddaren och riket vid vägens slut! 
Sjukt bra film som delas upp i två delar! Spänning, kärkek och sorg så helt perfekt! 

Flicka 1 och 2!
En häst film, egentligen hatar jag hästar men dessa filmer är sjukt bra och får mig alltid att fälla en tår. Handlar om en tjej som kämpar för sin häst liv, redigt bra! Jag tycker dock att ettan är mycket bättre än tvåan :) 

Peter Pan
Och nu menar jag inte de filmerna som är tecknade utan den filmen med riktiga människor! såå söt är han så om ni tjejer vill ha nått sött att kolla på så ladda ner den! helt klart en av mina favo filmer hihi! 

Life as we know it
En sjukt rolig film som också denna är värd att se , kärlek och komedi! 
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar