GODERMORGONER!

Postat i Okategoriserat kl. 08:46 av | Kommentarer (0) |

Hemma från skolan idag också för att vara säker på att jag inte ska bli sjuk igen, men imon ska jag allt ta mig dit! Vaknade nyss av att pappa kom in och sa att han sklle åka och att jag skulle ta hand om mamma idag som tydligen också har blivit sjuk.. litre ombytta roller för det är ju hon som ska ta hand om mig hehe menmen jag är ju faktiskt inte såå sjuk idag :) 
Ska nu gå upp och ta en goooood frukost framför tvin och sen öppna tyska böckerna, blev ju inget läst i dom igår så får käpa idag istället men det är ju så tråkigt så man tror man ska dö.. 
aja vi hörs lite senare vaaaah , ni får också en bild som jag tog igår då jag fick lite power! haha dock är denna fail, Hatar när man tror man satt på självutlösare och så kommer blixten och man kommer på att man glömde haha! 
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar