GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!

Postat i Okategoriserat kl. 07:10 av | Kommentarer (1) |

Idag är en mycket speciell dag för för 17 år sedan föddes en underbar människa, Hanna Bergström! Vi har hållt ihop i 13 år, gått hos dag mamma tillsammans, dagis, skolan och Ah vi har gjort det mesta tillsammans! Hon är en vän som alltid ställer upp i alla lägen och som alltid lyssnar om man behöver prata (dock inte om hon smsar samtidigt, för hon klarar inte av att göra två saker på en gång, haha) Hanna är som en syster för mig och jag skulle inte klara av att förlora henne, vi har alltid lika kul tillsammans och jag älskar henne av hela mitt hjärta! 
Jag hoppas att du får en toppen dag för det förtjänar du verkligen, och min present får du på lovet, hihi kan knappt vänta!! ❤


Annons:

Kommentarer

  • Anna Terneborg 2012-03-28 Grattis till henne :)
    Svar: Jag hade också problem med det förut innan jag klurade ut det :) Du sparar helt enkelt bara gif-bilden som vanligt bland dina bilder, sen laddar du upp den när du vill lägga upp en bild i ditt inlägg så kommer den vara rörlig när du gjort det. Hoppas du förstår! :)

Skriv En Kommentar